Waterfront logo

Service

Inte nog med att vi erbjuder en spektakulär anläggning med något utöver det vanliga. På Stockholm Waterfront Congress Centre arbetar vi också hårt för att kunna erbjuda service med det där lilla extra. Du kan räkna med att branschens främsta kompetens finns nära till hands – i form av vår egen personal, utvalda samarbetsparter och tjänsteleverantörer som anlitas speciellt till ditt evenemang.

Mat och dryck

Förstklassig internationell mat med svensk touch. Vi arrangerar det mesta – välj om det ska vara ett frukostmöte för tio personer, lunch för några hundra eller en bankett med tusentals gäster.

Service och andra tjänster

Vi är stolta över att kunna erbjuda en ren och välkomnande miljö och erbjuder städning och andra tjänster utifrån dina behov.

Säkerhet

För din trygghet. Vi samarbetar med några av branschens främsta säkerhetsföretag i syfte att tillhandahålla skräddarsydda säkerhetsplaner och säkerhetstjänster vid evenemang på hög nivå.

Förberedelser och utrustning

Vi får allt på plats. Vår personal finns alltid till hands för att se till att ditt evenemang blir en framgång. Det gäller allt från enkel skyltning och möbleringsscheman till scenbyggen.

Möteslösningar

Toppmodern teknik. Vi erbjuder teknisk support och innovativa kommunikations- och AV-lösningar samt tjänster inom scenbyggen och ljussättning.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan