Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre

 2014

   
Ung Cancer Under året som gått har hotellet sponsrat en organisation som heter Ung Cancer, en organisation som stödjer unga vuxna med cancer och deras familjer. Två gånger varje månad har vi anordnat pärldagar då cirka 10.000 frivilliga har kommit och gjort det omtalade "Fuck Cancer"- armbanden. Totalt har ca 60.000 armband gjorts och vi är stolta över att ca 6.000.000 kr går till Ung Cancers verksamhet.  Läs mer..


2015    
 Sónar Stockholm 13-14 feb 2015 - Sónar
Sónar Stockholm adderar ännu en grupp högaktuella nya akter, både lokala och internationella, till den andra svenska upplagan av festivalen. Sónar är ständigt på pulsen av det nuvarande landskapet av elektronisk musik.
Läs mer och boka biljetter!
Ägd Feb-mars 2015 - ÄGD
Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms publiksuccé "ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?” om vår moderna livsstil och omåttliga konsumtion har lyfts till skyarna i media. Den är "något av det roligaste, mest tankfulla och faktiskt vågade jag sett på väldigt länge” enligt Expressen och Aftonbladet kallar det "en perfekt skrattfest”.
Läs mer och boka biljetter!
Kings of Tennis 18-21 mars - Kings of Tennis
Den 18-21 mars väcks åter minnena, rivaliteten och tävlingsinstinkten till liv när ATP Champions Tour-tåget för fjärde året i rad stannar i Sverige. Spelplatsen är Stockholm Waterfront Congress Centre, en modern eventarena i toppklass mitt i Stockholm city. Sex av världens största tennislegendarer genom tiderna kommer att göra upp om titeln.
Läs mer och boka biljetter!
 Jimmy Carr 12 april 2015 - Jimmy Carr
RAW comedy och Chambers Management presenterar stolt JIMMY CARR! En av världens största och mest omtalade komiker de senaste åren gör ett mycket efterlängtat första Sverigebesök. Jimmy Carr behöver nog, trots att det är hans allra första besök i Sverige, ingen närmare presentation. Superstjärna i Storbritannien och USA samt kultförklarad över hela världen.  
 
Läs mer och boka biljetter!
 Nick Cave 14 maj 2015 - Nick Cave
Vi är väldigt glada över att kunna berätta att ingen mindre än Nick Cave åker ut på soloturné i Europa våren 2015. Han ackompanjeras av Warren Ellis (gitarr/violin/mandolin), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (trummor) och Barry Adamson (klaviatur) och bjuda publiken på låtar från en gedigen och lång karriär tillsammans med urval från Nick Cave & The Bad Seeds album ”Push The Sky Away” från 2013.
Läs mer och boka biljetter!
 Jackson Browne 15 juni 2015 - Jackson Browne
Den legendariska musikern, sångaren, gitarristen och kompositören Jackson Browne kommer till Sverige i sommar för två exklusiva konserter – en på Stockholm Waterfront den 15 juni och en på Lisebergs stora scen den 16 juni. 
Läs mer och boka biljetter!
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan