Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre


2015    
Ung Cancer Pärldagar på Stockholm Waterfront 
Vi är stolta över att så många kommer på pärldagarna som Ung Cancer annordnar. Alla är välkomna! Det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.

Läs mer..
 Nick Cave 14 maj 2015 - Nick Cave
Vi är väldigt glada över att kunna berätta att ingen mindre än Nick Cave åker ut på soloturné i Europa våren 2015. Han ackompanjeras av Warren Ellis (gitarr/violin/mandolin), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (trummor) och Barry Adamson (klaviatur) och bjuda publiken på låtar från en gedigen och lång karriär tillsammans med urval från Nick Cave & The Bad Seeds album ”Push The Sky Away” från 2013.
Läs mer och boka biljetter!
 Jackson Browne 15 juni 2015 - Jackson Browne
Den legendariska musikern, sångaren, gitarristen och kompositören Jackson Browne kommer till Sverige i sommar för två exklusiva konserter – en på Stockholm Waterfront den 15 juni och en på Lisebergs stora scen den 16 juni. 
Läs mer och boka biljetter!
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan