Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre


2015    
Ung Cancer Pärldagar på Stockholm Waterfront 
Vi är stolta över att så många kommer på pärldagarna som Ung Cancer annordnar. Alla är välkomna! Det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.

Läs mer..
Resemässan TUR 26-27 september - Resemässan TUR
Det blir en händelse av historiska mått när TUR, som hittills varit intimt förknippad med Göteborg, får premiär i Stockholm. Vad vi gör i Stockholm är en renodlad konsumentmässa i lite mindre format. Lokalerna begränsar oss till 50-60 utställare. På utställarsidan räknar vi med en blandning av länder, svenska destinationer, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Bob Dylan 5-6 oktober - Bob Dylan
Bob Dylan hyllades efter spelningarna på Stockholm Waterfront 2013. Att uppleva denna legendar i en så intim konsertlokal skapade förstås en oslagbar stämning. Aftonbladets Håkan Steen skrev ”Framför allt känns det som en ynnest att se honom i en lokal som verkligen passar hans musik.” Erika Hallhagen skrev i Svenska Dagbladet: ”Konsertsalen är en av stadens bästa, inte minst ljudmässigt.” 
 
Läs mer och boka biljetter!
 Mammaboosten 20 november - Mammaboosten
Efter förra årets succé samlar vi i år alla landets mammor, tjejer och kvinnor för en fartfylld helkväll med underhållning, musik och energi för hela året. På publikens begäran kör vi i år på en fredag och får en härlig helkväll eller miniweekend tillsammans med mammor från hela landet här på Stockholm Waterfront Congress Centre.  
 
Läs mer och boka biljetter!
 Melody Gardot 28 november - Melody Gardot
Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för konserter i våra tre största städer i november. Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.
 
Läs mer och boka biljetter!
     
2016    
 Tribute by Strid & Co Event 19 februari - Tribute by Strid & Co Event
Arbetar du inom fastighetsbranschen, har du säljmål, spenderar du varje dag med att hjälpa kunden? Arbetar du som mäklare, mäklarassistent, bolånesäljare/privat rådgivare eller säljer du fastighets försäkringar? Nu är det din tur!  Vi kallar detta för branschens rikstäckande personalevent. Välkommen till branschens hetaste, glammigaste & festligaste jobbkväll!
 
Läs mer och boka biljetter!
     
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan