Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre


  2015  
Ung Cancer Pärldagar på Stockholm Waterfront 
Vi är stolta över att så många kommer på pärldagarna som Ung Cancer annordnar. Alla är välkomna! Det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.

Läs mer..
 Bob Dylan 5-6 oktober - Bob Dylan
Bob Dylan hyllades efter spelningarna på Stockholm Waterfront 2013. Att uppleva denna legendar i en så intim konsertlokal skapade förstås en oslagbar stämning. Aftonbladets Håkan Steen skrev ”Framför allt känns det som en ynnest att se honom i en lokal som verkligen passar hans musik.” Erika Hallhagen skrev i Svenska Dagbladet: ”Konsertsalen är en av stadens bästa, inte minst ljudmässigt.” 
 
Läs mer och boka biljetter!
Out of Office 30 oktober - Out of Office
Tillbaka på Stockholm Waterfront (vägg i vägg med T-centralen) som är Stockholms största eventlokal som rymmer hela 3400 personer. (Dubbelt så stort som Berns). Åldersgräns 23 år och fri entré som alltid. Fri entré som alltid hela kvällen.
 
Boka drinkbord 

Köp Fast Track biljetter
 Mammaboosten 20 november - Mammaboosten
Efter förra årets succé samlar vi i år alla landets mammor, tjejer och kvinnor för en fartfylld helkväll med underhållning, musik och energi för hela året. På publikens begäran kör vi i år på en fredag och får en härlig helkväll eller miniweekend tillsammans med mammor från hela landet här på Stockholm Waterfront Congress Centre.  
 
Läs mer och boka biljetter!
 Melody Gardot 28 november - Melody Gardot
Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för konserter i våra tre största städer i november. Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.
 
Läs mer och boka biljetter!
 Julbord på Stockholm Waterfront 1-19 december - Julbord på Stockholm Waterfront
Med Stadshuset och Riddarfjärden utanför fönstret dukar vi upp vårt traditionella julbord mitt i stan. I decembermörkret tänder vi ljusen och skapar en varm atmosfär i restaurangen. Kvällen inleds med värmande glögg och fortsätter med att ni avnjuter vårt stora vällagade julbord.
Läs mer och boka bord!
     
  2016  
 Jim Jefferies 16 januari - Jim Jefferies
Han sätter känslor i brand vart han kommer med sin konfronterande och definitivt barnförbjudna humor. Han kommer undan med skämt om ämnen som de flesta komiker inte skulle ta i med tång tack vare sin förmåga att samtidigt både charma och förolämpa publiken. Hans stil har också gjort honom till en av de snabbaste stigande ståupp-stjärnorna.
 
 
 Tribute by Strid & Co Event 19 februari - Tribute by Strid & Co Event
Arbetar du inom fastighetsbranschen, har du säljmål, spenderar du varje dag med att hjälpa kunden? Arbetar du som mäklare, mäklarassistent, bolånesäljare/privat rådgivare eller säljer du fastighets försäkringar? Nu är det din tur!  Vi kallar detta för branschens rikstäckande personalevent. Välkommen till branschens hetaste, glammigaste & festligaste jobbkväll!
 
Läs mer och boka biljetter!
 Kings of Tennis 16-18 mars - Kings of Tennis
Minnena, rivaliteten och tävlingsinstinkten väcks åter till liv då Kings of Tennis firar femårsjubileum på Stockholm Waterfront. Det firas rejält: tidigare världsettan och publikfavoriten John McEnroe finns med i startfältet. Fem av världens största tennislegendarer genom tiderna kommer att göra upp om titeln.
Läs mer och boka biljetter!
 Josh Groban 5 maj - Josh Groban
Josh Grobans senaste album ”Stages” är världstjärnans första album att hamna på Englandslistans första plats. Turnén som han nu är ute på bär succéalbumets namn och besöker mer intima konserthus till skillnad från hans senaste arenaturnéer. Vi är väldigt glada att kunna hälsa Josh Groban välkommen till en unik och intim konsert på Waterfront i Stockholm.
Läs mer och boka biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan