Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2016  
Brunch på Stockholm Waterfront 4 september - Waterfront Sunday Jazz Brunch
Vi är jätteglada att åter igen servera Waterfront Sunday Jazz Brunch. Jazzsångerskan Mary Nelson sjunger medans ni äter brunch och hon ackompanjeras av Filip Ekstubbe på piano och Kenji Rabson på kontrabas. Boka bord på 08-5050 6412
Varmt välkomna!

 
Boka bord!
 Max Raabe & Palast Orchester 10 september - Max Raabe & Palast Orchester 
Max Raabe & Palast Orchester är något alldeles speciellt! I flera år har de turnerat världen över och besökt de allra största konserthusen, med en show som andas musiken från den tyska Weimereran på 20- och 30-talen. Med en helt unik stil skapar de en magisk stämning var de än reser. 2016 kommer de tillbaks till Sverige för tre efterlängtade konserter!
Läs mer och köp biljetter!
 IPO Expo Nordic 27-28 september - IP EXPO Nordic:
IP EXPO Nordic är en del av Europas främsta kommande serie av IT event avsedd för dem som vill ta reda på hur de senaste IT-innovationer kan driva tillväxt och konkurrenskraft. Eventet innehåller sex IT-händelser under ett tak - Cloud, Cyber Security, nätverk och infrastruktur, Data Analytics DevOps och Open Source. Gratis registrering!
Läs mer och köp biljetter!
 Paul Simon
15-16 okt - Bamse på Turné

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Paul Simon
24 okt - Paul Simon

Paul Simon kommer bjuda på en tvåtimmars-konsert fylld med klassiska låtar från hans otroliga karriär, både som soloartist och som ena halvan av Simon & Garfunkel. Utöver detta kommer publiken också få höra utvalda låtar från hans väldigt efterlängtade nya album ”Stranger to Stranger” som släpps den 3 juni i år.
 
Läs mer och köp biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan