Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2016  
Valentines day Brunch på Stockholm Waterfront 14 feb - Valentines day Brunch på Stockholm Waterfront
Ta med någon eller några ni håller kär och njut av olika smårätter och otroligt dessertbord hos oss söndagen den 14 februari. Boka ett bord mellan 13:00 - 16:00. Ni får hela buffén för 295 kr där kaffe och te ingår. Boka bord online eller ring 08-5050 6412.
 Boka bord!
 Kings of Tennis 16-18 mars - Kings of Tennis
Minnena, rivaliteten och tävlingsinstinkten väcks åter till liv då Kings of Tennis firar femårsjubileum på Stockholm Waterfront. Det firas rejält: tidigare världsettan och publikfavoriten John McEnroe finns med i startfältet. Fem av världens största tennislegendarer genom tiderna kommer att göra upp om titeln.
Läs mer och köp biljetter!
 Bamse på turné 9, 16, 17 april - Bamse på tuné
Den 9 april är det premiär på Stockholm Waterfront för den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man”. Det är en underhållande och spännande teater som får dig att både bita på naglarna och skratta så det bubblar.
Läs mer och köp biljetter!
 Josh Groban 5 maj - Josh Groban
Josh Grobans senaste album ”Stages” är världstjärnans första album att hamna på Englandslistans första plats. Turnén som han nu är ute på bär succéalbumets namn och besöker mer intima konserthus till skillnad från hans senaste arenaturnéer. Vi är väldigt glada att kunna hälsa Josh Groban välkommen till en unik och intim konsert på Waterfront i Stockholm.
Läs mer och köp biljetter!
 Bryan Ferry 7 maj - Bryan Ferry
Ikonen Bryan Ferry, som under de senaste trettio åren skrivit in sig i musikhistorien via Roxy Music och sin succéartade solokarriär, kommer till Sverige och Stockholm Waterfront. Han är nu aktuell med det otroligt hyllade albumet ”Avonmore” som beskrivits som hans bästa album på 30 år.
Läs mer och köp biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan