Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2016  
 IPO Expo Nordic 27-28 september - IP EXPO Nordic:
IP EXPO Nordic är en del av Europas främsta kommande serie av IT event avsedd för dem som vill ta reda på hur de senaste IT-innovationer kan driva tillväxt och konkurrenskraft. Eventet innehåller sex IT-händelser under ett tak - Cloud, Cyber Security, nätverk och infrastruktur, Data Analytics DevOps och Open Source. Gratis registrering!
Läs mer och köp biljetter!
 Paul Simon
15-16 okt - Bamse på Turné

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Paul Simon
24 okt - Paul Simon

Paul Simon kommer bjuda på en tvåtimmars-konsert fylld med klassiska låtar från hans otroliga karriär, både som soloartist och som ena halvan av Simon & Garfunkel. Utöver detta kommer publiken också få höra utvalda låtar från hans väldigt efterlängtade nya album ”Stranger to Stranger” som släpps den 3 juni i år.
 
Läs mer och köp biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan