Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre2014

Ung Cancer

Under året sponsrar hotellet en organisation som heter Ung Cancer, en organisation som stödjer unga vuxna med cancer och deras familjer. Två gånger varje månad anordnar vi pärldagar då cirka 400 frivilliga kommer och gör det omtalade "Fuck Cancer"- armbanden. Läs mer..
Bryan Ferry 29 oktober 2014 - Bryan Ferry
Kanske är Bryan Ferry mest känd för sina år som odiskutabel ledare i Roxy Music och kvartetten av skivor bestående av ”Roxy Music”, ”For Your Pleasure”, ”Stranded” och ”Country Life” som är pionjärverk inom den brittiska glam- och artrockscenen.
Läs mer och boka biljetter!
Mammaboosten
26 november 2014 - Mammaboosten
Nu kärleksbombar vi Sveriges alla mammor och bjuder in till stor show med Petra Mede, Thomas Järvheden, Andreas Lundstedt. 
             
Läs mer och boka biljetter!
Stjärnklart 18 december 2014 - Stjärnklart
Årets artister blir som vanligt allt från rock till skönsång, nytt och gammalt. Lite humor och lite överraskningar. Uppsättningen består av rock´n roll kungen Jerry Williams, i sin avslutningsshow, entusiasmerande och mångfacetterade Måns Zelmerlöw, Sveriges nya totalentertainer.
Läs mer och boka biljetter!


2015

Ägd Feb-mars 2015 - ÄGD
Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms publiksuccé "ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?” om vår moderna livsstil och omåttliga konsumtion har lyfts till skyarna i media. Den är "något av det roligaste, mest tankfulla och faktiskt vågade jag sett på väldigt länge” enligt Expressen och Aftonbladet kallar det "en perfekt skrattfest”.
Läs mer och boka biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan