Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2016  
Mors dag brunch 29 maj - Mors dag brunch
Passa på att fira mamma på Mors dag den 29 maj när vi dukar upp sista brunchen för säsongen. Ta i ordentligt med ett glas champagne eller smoothie och fortsätt att lyxa vidare med våra delikata smårätter och otroliga dessertbord. Visst ska ni visa mamma hur mycket ni uppskattar henne!
 
Boka bord!
An evening with Charlie Sheen 15 juni - An evening with Charlie Sheen
Född in i strålkastarljuset som son till skådespelaren Martin Sheen, Hollywoods ‘bad boy’, framgångsrik skådespelare inom både film och TV, talesperson för HIV – Charlie Sheen har många ansikten. Onsdag 15 juni kommer han till Stockholm Waterfront för att bli intervjuad av journalisten och populärkulturspecialisten Fredrik Strage. Efter samtalet svarar Charlie Sheen på frågor från publiken.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Max Raabe & Palast Orchester 10 september - Max Raabe & Palast Orchester 
Max Raabe & Palast Orchester är något alldeles speciellt! I flera år har de turnerat världen över och besökt de allra största konserthusen, med en show som andas musiken från den tyska Weimereran på 20- och 30-talen. Med en helt unik stil skapar de en magisk stämning var de än reser. 2016 kommer de tillbaks till Sverige för tre efterlängtade konserter!
Läs mer och köp biljetter!
 Bamse på Turné
15-16 okt - Bamse på Turné

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv.
 
Läs mer och köp biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan