Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

Evenemang på Stockholm Waterfront Congress Centre

 2014

   
Ung Cancer Under året sponsrar hotellet en organisation som heter Ung Cancer, en organisation som stödjer unga vuxna med cancer och deras familjer. Två gånger varje månad anordnar vi pärldagar då cirka 400 frivilliga kommer och gör det omtalade "Fuck Cancer"- armbanden. Läs mer..
Mammaboosten
26 november 2014 - Mammaboosten
Nu kärleksbombar vi Sveriges alla mammor och bjuder in till stor show med Petra Mede, Thomas Järvheden, Andreas Lundstedt. 
             
Läs mer och boka biljetter!
Stjärnklart 18-19 december 2014 - Stjärnklart
Årets artister blir som vanligt allt från rock till skönsång, nytt och gammalt. Lite humor och lite överraskningar. Uppsättningen består av rock´n roll kungen Jerry Williams, i sin avslutningsshow, entusiasmerande och mångfacetterade Måns Zelmerlöw, Sveriges nya totalentertainer.
Läs mer och boka biljetter!


2015    
Ägd Feb-mars 2015 - ÄGD
Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms publiksuccé "ÄGD – Vad kostar ett rikare liv?” om vår moderna livsstil och omåttliga konsumtion har lyfts till skyarna i media. Den är "något av det roligaste, mest tankfulla och faktiskt vågade jag sett på väldigt länge” enligt Expressen och Aftonbladet kallar det "en perfekt skrattfest”.
Läs mer och boka biljetter!
 Jimmy Carr 12 april 2015 - Jimmy Carr
RAW comedy och Chambers Management presenterar stolt JIMMY CARR! En av världens största och mest omtalade komiker de senaste åren gör ett mycket efterlängtat första Sverigebesök. Jimmy Carr behöver nog, trots att det är hans allra första besök i Sverige, ingen närmare presentation. Superstjärna i Storbritannien och USA samt kultförklarad över hela världen.  
 
Läs mer och boka biljetter!
 Nick Cave 14 maj 2015 - Nick Cave
Vi är väldigt glada över att kunna berätta att ingen mindre än Nick Cave åker ut på soloturné i Europa våren 2015. Han ackompanjeras av Warren Ellis (gitarr/violin/mandolin), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (trummor) och Barry Adamson (klaviatur) och bjuda publiken på låtar från en gedigen och lång karriär tillsammans med urval från Nick Cave & The Bad Seeds album ”Push The Sky Away” från 2013.
Läs mer och boka biljetter!
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan