Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2015  
 Melody Gardot 28 november - Melody Gardot
Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot äntligen kommer tillbaka till Sverige för konserter i våra tre största städer i november. Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Julbord på Stockholm Waterfront 1-19 december - Julbord på Stockholm Waterfront
Med Stadshuset och Riddarfjärden utanför fönstret dukar vi upp vårt traditionella julbord mitt i stan. I decembermörkret tänder vi ljusen och skapar en varm atmosfär i restaurangen. Kvällen inleds med värmande glögg och fortsätter med att ni avnjuter vårt stora vällagade julbord.
Läs mer och boka bord!
Ung Cancer 6 december - Pärldag på Stockholm Waterfront 
Vi är stolta över att så många kommer på pärldagarna som Ung Cancer annordnar. Alla är välkomna! Det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.

Läs mer..
 Under samma himmel 14 december - Under samma himmel - En kväll för människor på flykt
Varmt välkomna till denna galakonsert till förmån för UNHCR:s flyktinghjälp. En kväll av glittrande toner i en stor musikalisk bredd, med allt från opera till pop, från tangodans till folkmusik! Extra glada är vi att ha med Solala och David Urwitz på scen denna kväll.
 
Läs mer och köp biljetter!
Nyårssupé på Stockholm Waterfront 31 december - Nyårssupé på Stockholm Waterfront
Låt sista middagen på året bli den bästa.Fira in nyåret hos oss med en härlig nyårssupé och tillhörande dryckespaket. Efter middagen kan ni titta på stadens fyrverkerier med ett glas champagne i handen. Om ni vill kan ni boka ett rum på hotellet och stanna över natten och vakna upp till vår populära frukostbuffé. Varmt välkomna!
Läs mer och boka bord!
     
  2016  
 Jim Jefferies 16 januari - Jim Jefferies
Han sätter känslor i brand vart han kommer med sin konfronterande och definitivt barnförbjudna humor. Han kommer undan med skämt om ämnen som de flesta komiker inte skulle ta i med tång tack vare sin förmåga att samtidigt både charma och förolämpa publiken. Hans stil har också gjort honom till en av de snabbaste stigande ståupp-stjärnorna.
 
Läs mer och köp biljetter!
 Tribute by Strid & Co Event 19 februari - Tribute by Strid & Co Event
Arbetar du inom fastighetsbranschen, har du säljmål, spenderar du varje dag med att hjälpa kunden? Arbetar du som mäklare, mäklarassistent, bolånesäljare/privat rådgivare eller säljer du fastighets försäkringar? Nu är det din tur!  Vi kallar detta för branschens rikstäckande personalevent. Välkommen till branschens hetaste, glammigaste & festligaste jobbkväll!
 
Läs mer och köp biljetter!
 Kings of Tennis 16-18 mars - Kings of Tennis
Minnena, rivaliteten och tävlingsinstinkten väcks åter till liv då Kings of Tennis firar femårsjubileum på Stockholm Waterfront. Det firas rejält: tidigare världsettan och publikfavoriten John McEnroe finns med i startfältet. Fem av världens största tennislegendarer genom tiderna kommer att göra upp om titeln.
Läs mer och köp biljetter!
 Josh Groban 5 maj - Josh Groban
Josh Grobans senaste album ”Stages” är världstjärnans första album att hamna på Englandslistans första plats. Turnén som han nu är ute på bär succéalbumets namn och besöker mer intima konserthus till skillnad från hans senaste arenaturnéer. Vi är väldigt glada att kunna hälsa Josh Groban välkommen till en unik och intim konsert på Waterfront i Stockholm.
Läs mer och köp biljetter!
     
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan