Waterfront logo
  • ungcancer

På Gång

EVENEMANG PÅ STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTRE
Här hittar du alla våra publika evenemang och hur du hittar biljetter.

 


  2017  
 Disney Live in Concert, Pirates of the Caribbean
12-13 april - Disney Live in Concert, Pirates of the Caribbean

För första gången i Sverige visas nu Disney Live in Concert, Pirates of the Caribbean: Den Svarta Pärlans Förbannelse. Denna klassiska äventyrsfilm med livemusik framförs av stor symfoniorkester när Stockholm Concert Orchestra framför filmens soundtrack, samtidigt som filmen visas i sin helhet på stor duk.
Upplev hur den avancerade ljudtekniken får havet att dåna och känn den explosiva kraften i varje kanonskott. Disney Concert Live med Stockholm Concert Orchestra är högupplöst magi, som får dig att uppleva film på ett helt nytt sätt.
 
Läs mer och köp biljetter!
Michael McIntyre 5 maj - Michael McIntyre
Från tio utsålda O2 Arena i London till Stockholm Waterfront!
Komikern Michael McIntyre kommer till Sverige i maj. 2006 var han fattig som en kyrkråtta och kunde inte betala hyran, sex år senare var han världens bäst betalde komiker. 2012 tangerade han Rihannas tidigare rekord med tio utsålda föreställningar i rad på O2 Arena i London; han har turnerat i Singapore, Dubai, Australien, Nya Zealand och Sydafrika – McIntyres föreställning i Coca-Cola Dome i Johannesburg 2013 var det största komedigiget någonsin i Afrika. Nu kommer han till Sverige för första gången.
 
Läs mer och köp biljetter!
Miranda Sings 16 september - Miranda Sings
Miranda Sings - bäst i världen på allt - till Stockholm Waterfront i september!
Colleen Ballinger är en skådespelerska, komiker och sångerska främst känd för sin karaktär Miranda Sings. Miranda Sings har blivit ett internationellt fenomen med över 7,5 miljoner följare på sin YouTube-kanal och över en miljard visningar. Ballinger skapade Miranda för knappt tio år sedan som en parodi på unga självupptagna artister med långt mer självförtroende och vibrato än talang. Miranda känns igen på sina överdrivet målade röda läppar, sina tvivelaktiga råd om sång och livet, och sitt ändlösa pladdrande om sin familj och sina personliga problem.
Läs mer och köp biljetter!
     
RBG Bar & Grill Mat och dryck kan köpas innan föreställningen. Showbaren är öppen från 18:00. Intilliggande restaurang RBG är öppen för bordsbokning från 17.00. Tel: 08-5050 6412
Varmt välkomna!
Boka bord!
Evenemang i Stockholm

Det är alltid något på gång i Stockholm och staden lockar miljoner besökare året om. Om du är nyfiken på vad som händer i Stockholm i samband med ditt eget evenemang, ta en titt bland evenemangen på www.stockholmtown.com.

Bokningar och förfrågningar

Skicka oss din förfrågan, så hör vi av oss direkt.

Skicka förfrågan