Waterfront logo

Om oss

Stockholm Waterfront Congress Centre – möjligheternas mötesplats
I utvecklandet av en världens mest spektakulära anläggningar i en av världens mest spektakulära städer hade vi en väldigt tydlig ambition – vår skapelse skulle präglas av lika delar passion och professionalism. I slutändan handlar allt vi gör om att se till att våra kunders evenemang blir något utöver det vanliga. Ända från början har vi utgått från principen att allt är möjligt och att även den allra minsta detalj har betydelse – det gäller allt från hur byggnaden är konstruerad till hur vi hälsar våra kunder och deras besökare välkomna.

Har du svårt att ta oss på orden? Titta förbi eller slå oss en signal. Vi är övertygade om att vi kommer att ge ett oförglömligt intryck.

En del av Rezidor Hotel Group
Stockholm Waterfront Congress Centre ingår tillsammans med Radisson Blu Waterfront Hotel i Rezidor Hotel Group, ett av de hotellföretag som växer allra snabbast i världen. Rezidor erbjuder en portfölj med fantastiska hotellkedjor från bekvämt boende med hög standard till lyxanläggningar av yppersta klass. Rezidor intar en särställning med fyra unika varumärken att välja mellan, vart och ett med speciell karaktär och stil, och destinationer utspridda över Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Våra fyra hotellkedjor har en unik inriktning, men förenas i Rezidors grundläggande serviceanda – Yes I Can!. Tillsammans omfattar Radisson Blu, Country Inn, Hotel Missoni och Park Inn i dag över 400 hotell och 87 000 rum i drift eller under uppbyggnad samt över 35 000 anställda i över 60 länder. Våra anläggningar ligger både inne i storstäder och i lugnare förortsområden, vid flygplatser och på exklusiva resortresmål.